buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Foto: Esten Borgos
 
Slipp barna til på kjøkkenet

0
Publisert: 29.aug.2014 04:00
Oppdatert: 29.aug.2014 04:00

Er du redd for å la barna slippe til på kjøkkenet? Frykter du skarpe kniver og kokende vann, eller kvier du deg mest for alt ekstra arbeidet?

I så fall er du langt fra alene. En fersk undersøkelse viser at en av fem foreldre sjelden eller aldri lar barna lage mat på egen hånd. Farlige redskaper, mangel på kunnskap hos barna og alt sølet som følger med, oppgis som de tre viktigste årsakene til dette.

Nå er imidlertid hjelpen nær!

MatPrat har utviklet et eget nettsted for barn og foreldre som med enkle oppskrifter og rike illustrasjoner trygt skal vise vei til ekte mestrings- og matglede. Her er tips og veiledning både til mat etter skoletid, middag og kos.

Det er også råd til foreldre om hvordan de kan lære barna å bruke kjøkkenet på en sikker måte, - og ikke minst hvordan de skal lære å rydde etter seg.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat