buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
MORO: Det skal være moro å lage mat.
 
Slipp ungene til på kjøkkenet!

Publisert: 24.aug.2012 04:13
Oppdatert: -
Mange barn forteller at de ikke slipper til på kjøkkenet hjemme.
- En svikt i matoppdragelsen. Barn i alderen åtte til ti år er veldig lystne på å lage mat. Likevel er mange så redd for å knekke egg at de skjelver på hånden, sier husstellærer Guri Tveit i MatPrat. Hun forteller at rundt halvparten av barna i aldersgruppen sier at de ikke slipper til på kjøkkenet fordi mor og far synes det blir for mye gris og søl. Barn må få lov til å boltre seg på kjøkkenet. Både fordi de trenger å lære seg å lage mat, og fordi de ofte kommer sultne hjem til tomt hus etter skolen. - Når niåringer kommer hjem og må vente i flere timer på middag, uten å kunne lage noe selv, vil jeg si at foreldrene har sviktet i matoppdragelsen, sier Åse Kringlebotn i MatPrat. Hun har fulgt barn og unges ferdigheter innen matlaging i mange år og sier at også mange sjetteklassinger heller ikke har lært noe på kjøkkenet hjemme. - Det kan dessuten virke som om kostholdet i mange barnefamilier er blitt mer ensidig de siste årene, med mye kjapp og høyt bearbeidet mat.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat