buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
SUNNE Grønnsaker
 
Sliter med å spise sunt
Nordmenn sliter med å spise sunt. 8 av 10 mener det er viktig for dem å spise sunt, men tid, penger og tipsjungelen dreper sunnhetsambisjonene.

0
Publisert: 30.jan.2015 04:00
Oppdatert: 30.jan.2015 03:59

Januar er tradisjonelt sett en måned der sunnhetsfokuset topper seg. Men 65 prosent av oss opplever medienes mange kostholdstips som mer forvirrende enn forklarende, viser en ny Norstat-undersøkelse.

Annechen Bugge, ved Statens Institutt for Forbruksforskning (SIFO) sier at flere dietter som står i motsetningsforhold til helsemyndighetenes anbefalinger de siste årene, har bidratt til folkets forvirring.- Vi ser at dette påvirker nordmenns spisevaner, sier hun til NRK.Nylig presenterte Helsedirektoratet sin statusrapport over nordmenns matvaner. Der kom det fram at flere stiller spørsmålstegn ved om myndighetene gir de rette kostholdsrådene. Undersøkelsen fra Norstat viser at annen hver nordmann sier at de ikke klarer å spise så sunt som de ønsker.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat