buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
FAVORITT: Krumkaker er en jule favoritt.
 
Småkakenes ti på topp

Publisert: 23.nov.2012 04:13
Oppdatert: -
Pepperkaker og krumkaker er de mest populære julekakene, tett fulgt av kransekake.
Det viser en undersøkelse Synovate som ble gjort for MatPrat. Og småkakene kan gi glede til langt over jul. De fleste holder seg godt i en kakeboks til påske.
De ti mest populære julekakene er, ifølge undersøkelsen: Pepperkaker, krumkaker, kransekake, smultringer, goro, berlinerkranser, sandkaker, kokosmakroner, sirupssnipper og serinakaker. Eggene i julebaksten bør være romtempererte og av størrelse medium eller large, ikke små og ikke ekstra store. Feil mengde egg kan påvirke konsistensen på deigen. Egg bør dessuten holde romtemperatur før de brukes til baking, og kan derfor med fordel «overnatte» på kjøkkenbenken før deigen eller røra lages. I de tradisjonelle julekakene er det smør, ikke margarin, som gjelder. - Det gir best smak, og jeg synes det har vært verd å vente på ekte meierismør, sier Åse Kringlebotn i Matprat. (Newswire)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat