buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Småkakenessenes 10 på topp

Publisert: 16.des.2011 04:12
Oppdatert: -
Pepperkaker og krumkaker er de mest populære julekakene, tett fulgt av kransekake.
Og småkakene kan gi glede til langt over jul. De fleste holder seg godt i en kakeboks til påske. De ti mest populære julekakene er, ifølge undersøkelsen: Pepperkaker, krumkaker, kransekake, smultringer, goro, berlinerkranser, sandkaker, kokosmakroner, sirupssnipper og serinakaker. - Hold deg til oldemors oppskrift når du skal bake småkaker og følg oppskriftene nøye! Når du baker småkaker er det verken rom for slumsing eller eksperimentering. Mange som ringer Matprats nødtelefon SOS Julemat om julebakst sier de har fått for løs deig. Husk på at deig som skal kjevles eller trilles må kjøles ned i kjøleskapet først, slik at den blir fast og fin å håndtere. Ofte krever dette at deigen bør ligge i kjøleskap over natta. Eggene i julebaksten bør være av størrelse medium eller large, ikke små og ikke ekstra store. Feil mengde egg kan påvirke konsistensen på deigen. Egg bør dessuten holde romtemperatur før de brukes til baking, og kan derfor med fordel «overnatte»' på kjøkkenbenken før deigen eller røra lages. (newswire.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat