buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Smørloff
I dag er det Verdens Brøddag. Denne klassiske loffen smaker like godt med smør og nyrørt syltetøy til frokost som til rekene på bryggekanten.

Publisert: 12.okt.2012 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
8 ss smør
13 dl melk
2 pk. gjær
2 kg hvetemel
4 ts salt
4 ts sukker
2 egg
2 egg til pensling
2 ss valmuefrø til pynt
Slik gjør du:
1. Smelt smør, ha i melk og varm blandingen til den er fingervarm, ca. 37°C. Rør ut gjær i blandingen.
2. Ha mel, salt og sukker i en bolle og bland sammen. Visp et egg og bland dette i det tørre sammen med gjærblandingen. Elt deigen godt til den er fast og smidig. Dekk bakebollen med plast og la den heve på et lunt sted i en time.
3. Del deigen i like store emner. Form avlange brød og legg dem i smurt toliters form. Dekk formene med klede, og hev dem på et lunt sted i 30 minutter.
4. Stek loffene på nederste rille i ovnen på 200 °C i ca. 40 minutter. Avkjøl på rist.
Kilde: Opplysningskontoret for brød og korn.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat