buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Smultringer
Smultringer hører julen til, men smaker også godt ellers i året. Lag gjerne stor porsjon og frys ned.

Publisert: 12.des.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser:
4 egg
250 g sukker
1 dl kremfløte
100 g smør
1 ts revet sitronskall
¼ ts malt kardemomme
1 ts hornsalt
ca. 500 g hvetemel

Slik gjør du:
1. Visp egg og sukker til eggedosis. Tilsett pisket krem og smeltet, avkjølt smør. Ha i sitronskall og mel tilsatt kardemomme og hornsalt. Rør deigen sammen, og la den hvile en stund i kjøleskapet.
2. Kjevle ut litt av deigen til en passe tykk leiv. Stikk ut emner med en smultringutstikker.
3. Kok kakene i smult eller matfett til de er passe brune og stekt igjennom.
Smultringer kan gjerne fryses.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat