buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Snadderlomper
Dette er godsaker! Snadderlomper er raskt å lage og smaker kjempegodt.

Publisert: 24.nov.2014 04:00
Oppdatert: 24.nov.2014 03:59

Ingredienser 4 porsjoner:600 g renskåret svinekjøtt i strimler2 løker2 purreløker2 dl yoghurt naturell300 g frisk sjampinjong2 båter hvitløk2 sitroner4 ss finhakket frisk basilikum1 ts salt og 1 ts pepper24 svarte oliven8 hvetetortillaerSlik gjør du:1. Press en båt hvitløk i yoghurten og rør om.2. Skjær svinekjøttet i fine strimler og stek det i olivenolje, krydre med basilikum og pepper.3. Stek sjampinjong skåret i skiver, ha i finhakket løk og skiver av purreløk. Stek det sammen et par minutter til løken er gjennomsiktig.4. Krydre med basilikum. Ha i svinekjøttet og ev. skiver av svarte oliven. Krydre med salt og pepper.5. Hell så yoghurtblandingen over. Rør om. Legg en passende porsjon på en tortillalefse, kryst litt sitronsaft over, rull lefsen sammen.(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat