buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Soløye
Egg og ansjos er klassisk følge og smaker nydelig sammen. Soløye er en hel liten rett, ypperlig både som en lett lunsj og en liten kveldsrett. Grovt rugbrød er obligatorisk og nydelig til.

Publisert: 10.aug.2012 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
15 ansjosfileter, hakket
1 løk, hakket
1 ½ dl kapers, hakket
3 dl rødbete, hakket
4 eggeplommer, rå
2 ss frisk gressløk til dryss

Slik gjør du:
1. Legg hakkete ansjosfileter i en ring midt på hver tallerken. Ringen skal være så stor at en eggeplomme får plass i midten.
2. Legg løk, kapers og rødbete i ring utenfor ansjosen, og plasser eggeplommen i midten. Dryss over litt gressløk og server.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat