buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Sommer: Varme gir tørste.
 
Sommer'n vekket tørsten

Publisert: 23.aug.2013 04:13
Oppdatert: -
Bryggeriene jubler over beste julimåned siden 2009. Ølsalget var 10 prosent høyere enn i fjor, og salget av vann på flaske økte med hele 20 prosent mens brussalget sto på stedet hvil.
- Vi drikker sunnere enn noensinne. Vann tar andeler fra brus, alkoholfritt øl og lettøl øker kraftig, sier direktør Petter Nome i Bryggeri- og drikkevareforeningen.
I volum er det tradisjonelt butikkøl i klasse D som er desidert størst, med 23,5 millioner solgte liter i juli. Det var 8,9 prosent mer enn i fjor.
Svakere øltyper og alkoholfritt øl øker mer enn det vanlige butikkølet. Brussalget økte med beskjedne 0,5 prosent. I volum blir det likevel 38 millioner liter brus. Vannsalget økte med 20 prosent, og her kom veksten både i dagligvarebutikker, kiosker, og på kafeer og restauranter. Vann både med og uten kullsyre økte omtrent like mye.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat