buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Sommerskinke
Deilig sommermat som er enkel å lage og super å ta med seg på stranden.

Publisert: 23.jul.2016 04:00
Oppdatert: 23.jul.2016 04:00

Ingredienser:

Ingredienser

1 1/2 kg røkt skinke

1 1/2 kg nypotet

1 dl friske urter (f.eks. rosmarin, basilikum, timian), hakket

1 purre (det hvite)

100 g sylteagurk, hakket

Dressing:

2 eggeplommer

4 ansjosfileter

1 båt hvitløk

4 ss parmesan, revet

4 ss vineddik

2 dl olivenolje

2 ss worcestershiresaus

salt og pepper og ev. litt vann

Slik gjør du

1. Del de største potetene i to, og kok dem knapt møre. Hell av vannet og la dem dampes tørre. Avkjøl.

2. Bland eggeplommer, ansjos, hvitløk, parmesan og vineddik og kjør det sammen i hurtigmikser eller med stavmikser. Spe inn olivenoljen litt etter litt og smak til med Worchestershiresaus, salt og pepper. Spe sausen med litt vann om nødvendig.

3. Hell det meste av dressingen over potetene og bland alt. La stå og trekke en stund, og smak til med salt og pepper. Server resten av dressingen ved siden av.

Matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat