buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Søndagskveite med limesaus
 

Publisert: 16.jan.2010 05:00
Oppdatert: -

(4 porsjoner)
Kveite som bare stekes i panna blir fort tørr. Her får du oppskriften på perfekt stekt kveite med ettersteking i ovn og med en nydelig limesaus.
800 gram kveitefilet
2 paprika
½ kålrabi
1/3 rotselleri
3 gulrøtter
½ purre
2 ss salt
1 ss pepper
Saften av en sitron
1 ½ dl sukker
Olivenolje
2 lime
5 dl fløte
1 dl fiskekraft
1 dl hvitvin
50 gram smør
1 dl hvetemel
Slik gjør du1: Skjær kålrabi, selleri og gulrot i staver. Legg i en ildfast form.
Krydre med salt, pepper, sitronsaft og sukker. Hell over litt olivenolje. Sett i ovnen i cirka 30 min med folie over på 180 grader. Tilsett paprikaen og purreløken de siste 5 minutter av
steketiden.
2: Smelt smør og bland i hvetemel. Hell over fløte, fiskekraft og hvitvin og kok opp så sausen tykner. Tilsett limesaften og smak til med salt og pepper.
3: Stek kveita i godt smør i varm panne til den får en gyllen farge (ca.
2 minutter på hver side). Legg filetene over på et brett og la den
bakes ferdig i ovnen i 5 minutter. (Eksportutvalget for fisk)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat