buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
15. okt
 
Sopp- og linsesalat
Dette er en knallgod rett som er fin som vegetarisk middag, eller som tilbehør til kjøtt. Svarte belugalinser får du kjøpt i innvandrerbutikker. Puylinser som er aller best i denne salaten, men røde linser fra boks kan også brukes.

Publisert: 17.nov.2016 07:56
Oppdatert: 18.nov.2016 06:33

Ingredienser 4 porsjoner:

4 dl svarte eller røde linser

4 ss olivenolje

600 g frisk aromasopp

4 båter hvitløk

1⁄2 ts chiliflakets

saft og skall av 1 sitron

2 ts salt

1 ts kvernet pepper

4 ss bladpersille

200 g ferdig vasket frisk spinat

Slik gjør du:

1. Kok linsene etter anvisning på pakken. Hell over i et dørslag og la dem renne godt av seg.

2. Del soppen i grove biter eller skiver og stek dem i halvparten av oljen i en varm stekepanne. Finhakk hvitløk.

3. Krydre med hvitløk, salt, pepper og chiliflak.

4. Bland forsiktig linser og stekt sopp.

5. Riv sitron. Bland sammen sitronskall- og saft og resten av olivenoljen og bland dressingen med linsene.

5. Hakk persille. Vend den inn sammen med spinaten rett før servering.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat