buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Sosekjøtt
Dette er en kraftig og smakfull rett, også kalt kjøtt i mørke. Den er ikke like populær som fårikål eller kjøttkaker, men det er en rett som er verdt å ta vare på til neste generasjoner. Kanskje noe til farsdagen?

Publisert: 10.nov.2012 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
1 kg bog av storfe uten bein ev. høyrygg
4 ss margarin
5 ss hvetemel
9 dl kjøttkraft/buljong
1 løk
1 ts salt og ½ ts pepper
2 ss margarin til steking
Slik gjør du:
1. Brun margarin og mel nøttebrunt, spe med kjøttkraft, og tilsett krydderet.
2. Kutt kjøttet i store terninger, ca. 4x4 cm. Skrell og kutt løken i skiver. Brun kjøtt og løk i margarin, og legg det over i sausen.
3. La det trekke under lokk rett under kokepunktet ca. 1 time, eller til kjøttet er mørt. Smak til med salt og pepper.
Serveres med potetstappe eller kokte poteter.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat