buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Søtpotetsuppe
Søtpotet er nydelig i suppe og pureer. Servert med grovt brød og spekeskinke kan denne suppen brukes som både forrett eller middag.

Publisert: 09.mai.2014 04:00
Oppdatert: 09.mai.2014 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

500 g søtpotet

1 potet

1 rød chili

2 ss olivenolje

1 båt hvitløk

1 ts malt spisskummen

8 dl hønsebuljong (utblandet)

1 dl matyoghurt

salt og pepper

Slik gjør du:

1. Skrell poteter og skjær dem i mindre biter.

2. Varm olje i en kjele. Ha i poteter, finhakket chili, presset hvitløk og spisskummen. Rør godt rundt. Hell på buljong og la suppen putre i ca. 15 minutter til potetene er møre.

3. Ta kjelen av varmen og bland suppen med yoghurt. Smak til med salt og pepper.

Server suppen for eksempel sammen med grovbrød og spekeskinke.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat