buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Søtpotetsuppe med ost
På tross av navnet er søtpotet faktisk ikke i slekt med den vanlige poteten.

Publisert: 28.apr.2011 07:48
Oppdatert: -

(4 porsjoner)
Likevel har de to potettypene mange av de samme bruksområdene og tar like lang tid å tilberede.
2 søtpoteter
5 båter hvitløk
2 ss olivenolje
10 dl hønsebuljong (utblandet)
salt og pepper
1 potte frisk basilikum
150 g hvitost
2 ss ristete pinjekjerner
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 225 grader.
Skrell og skjær potet i mindre biter. Del hvitløkbåtene. Legg poteter og hvitløk i en ildfast form og hell olivenolje over. Stek i 20 minutter eller til potetene begynner å få litt farge på kantene. Rør litt i formen innimellom.
Legg alt i en kjele og hell på buljongen. La koke i 15 minutter.
Kjør suppen i en stavmikser eller visp den kraftig sammen. Smak til med salt og pepper. Skjær basilikum fint og bland i suppen, sammen med osten.
Hell suppen i varme skåler, dryss pinjekjerner og basilikum over, og server. (melk.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat