buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Spagetti Bolognese
Spagetti er populær mat for de aller fleste, og øverst på popularitetsstigen regjerer nok Spagetti Bolognese, spagetti med kjøttsaus! Vil du ha den litt «tøffere», så tilsett et par finhakkete hvitløkbåter sammen med de andre grønnsakene.

Publisert: 20.feb.2015 04:00
Oppdatert: 20.feb.2015 03:59

Ingredienser 4 porsjoner:400 g kjøttdeig eller karbonadedeig2 ss margarin eller olje til steking1 finhakket gulrot1 finhakket løk2 finhakkete stilkselleri (stangselleri)2 ss tomatpuré1 boks hermetiske tomater2 dl kjøttbuljong (utblandet)1 ts salt og 1/2 ts pepper1/4 ts malt muskat1/2 ts sukker400 g spagettiSlik gjør du:1. Ha margarin eller olje i en varm stekepanne. Vent til margarinen slutter å bruse, og stek kjøttdeig i flere omganger. Bruk en stekespade til å dele den i mindre biter.2. Ha i grønnsaker, tomatpuré, hermetisk tomat og buljong. Kok opp og la sausen småkoke i 15-20 minutter. Smak til med salt, pepper, muskat og sukker.3. Kok spagetti i en kjele med lettsaltet vann etter anvisning på pakken.Server gjerne frisk salat til.(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat