buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Spagetti carbonara
De lærde strides i om det skal være kremfløte eller ikke i en ekte carbonara. Denne oppskriften er uten, men får allikevel fløyelsmyk, silkeglatt og kremet konsistens.

Publisert: 16.sep.2015 04:00
Oppdatert: 16.sep.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

200 g bacon i små terninger

500 g fersk spagetti

4 egg

ca. 2 ss finrevet parmesan

2 ss hakket frisk timian, eller andre urter

1 ts grovkvernet pepper

4 eggeplommer

Slik gjør du:

1. Fersk spagetti tar kun 2 minutter å koke i lettsaltet vann. Vent derfor med koking av pasta til resten er klart.

2. Stek baconterninger i en varm panne.

3. Visp sammen hele egg, finrevet parmesan, timian og pepper.

4. Hell kokt pasta i et dørslag og ha den tilbake igjen i kasserollen. Vend inn egg- og parmesanblandingen. Eggeblandingen blir delikat kokt av varmen fra spagettien. Varmt nok til at eggeblandingen tykner, uten at det blir eggerøre.

5. Tilsett stekt bacon og smak til med kvernet sort pepper

Server på varme tallerkener med parmesan og rå eggeplomme på toppen.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat