buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Spagettibolognese
 

Publisert: 01.des.2011 04:12
Oppdatert: -

Du kan veldig gjerne lage dobbel porsjon og fryse ned til siden.

(4 porsjoner)
300 g karbonadedeig
1 finhakket løk
3 revne gulrøtter
100 g knollselleri (sellerirot)
1 båt presset hvitløk
1/4 ts malt muskat
2 ss tomatpuré
2 dl kjøttbuljong (utblandet)
1 boks hermetiske tomater
8 friske sjampinjonger
1 ts tørket oregano
1 laurbærblad
400 g fullkornsspagetti

Slik gjør du
Kok pasta etter anvisning på pakken. Rens og finhakk løk og hvitløk. Vask og riv gulrøtter og skjær sellerirot og sjampinjong i terninger. Fres løk og hvitløk blank i en panne eller gryte. Ha i karbonadedeig og stek den brun. Tilsett gulrøtter, sellerirot, sjampinjong og tomatpurè og hell over de hermetiske tomatene. Tilsett buljong og krydder og la sausen koke i ca. 20 minutter. Server med nykokt spagetti. (frukt.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat