buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Spansk lapskaus
Mange av Spanias mest populære retter er tradisjonell husmannskost.

Publisert: 26.apr.2011 04:12
Oppdatert: -
(4 porsjoner)
Dette kan være restemat som over tid har blitt til gastronomiske perler med mye sjel og enda mer smak i.
Dette trenger du:
750 g storfebog uten bein
1 grønn paprika
1 tomat
2 løker
2 gulrøtter
1 fedd hvitløk
1 ss bladpersille
½ ts pepper
2 laurbærblad
¼ ts malt kanel
¼ ts malt nellik
2 ts salt
3 ss olivenolje
1 dl vann
2 ½ dl tørr hvitvin
Slik gjør du
1. Skjær kjøttet i ca. 3 x 3 cm store terninger. Rens grønnsakene og skjær de opp i store biter. Bland kjøtt og grønnsaker i en gryte.
2. Hakk hvitløk og persille og bland det sammen med alt krydderet, olivenoljen, vannet og vinen. Hell krydderblandingen i gryta.
3. Legg på lokk og la det koke forsiktig opp. Senk varmen og la det trekke på svak varme i ca. 1 time til kjøttet er mørt. Pass på at det ikke koker tørt.
Serveres med stekte poteter. (matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat