buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Spansk paella
 

Publisert: 07.apr.2010 04:12
Oppdatert: -

(4 porsjoner)
1 stk kylling (ca. 1000 g)
2 løker
1 rød paprika
1 grønn paprika
1 ½ dl olivenolje
2 ts salt
ca. 1 ts pepper
½ l arborioris (risottoris)
½ g safran eller litt gurkemeie
ca. 1 l hønsebuljong (utblandet)
ca. 2 dl tørr hvitvin (kan sløyfes)
ca. 12 stk friske blåskjell
10 stk scampi
½ kg reker
4 kreps (kan sløyfes)
ca. 10 stilker frisk timian

Slik gjør du
Del kyllingen i 8 biter. Hakk løk, press hvitløk og skjær paprika i strimler. Varm olje i en vid panne. Krydre med salt og pepper og brun kyllingbitene. Ta dem opp.
Fres løk, hvitløk og paprika. Ta det opp. Fres ris i resten av oljen. Ha i safran (gurkemeie), buljong og hvitvin. Småkok ris og kylling ca. 20 minutter.
Damp blåskjell i ca. 5 minutter til de åpner seg. Skrell scampiene og stem dem i litt olje til de får en fin, rosa farge. Rens de fleste rekene, men pynt med noen hele reker og kreps.
Legg alt pent oppå risen og server på store, varme tallerkener. Pynt med frisk timian.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat