buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Spansk ?paella
Med en flott og innholdsrik panne paella er det dekket til en spansk fiesta.

Publisert: 15.nov.2014 04:00
Oppdatert: 15.nov.2014 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:1 kylling (ca. 1000 g)2 løk1 rød paprika1 grønn paprika1 1/2 dl olivenolje2 ts salt1 ts pepper1/2 l arborioris (risottoris)1/2 g safran eller litt gurkemeieca. 1 l hønsebuljong (utblandet)ca. 2 dl tørr hvitvin (kan sløyfes)ca. 12 friske blåskjell10 scampi1/2 kg reker4 kreps (kan sløyfes)ca. 10 stilker frisk timianSlik gjør du:1. Del kyllingen i 8 biter. Hakk løk, press hvitløk og skjær paprika i strimler. Skrell scampiene. Rens de fleste rekene, men legg av noen hele reker og kreps til pynt.2. Varm olje i en vid panne. Brun kyllingbitene og krydre med salt og pepper. Ta dem opp.3. Fres løk, hvitløk og paprika. Ta det opp. Fres ris i resten av oljen. Ha i safran (gurkemeie), buljong og hvitvin. Småkok ris og kylling ca. 20 minutter.4. Damp blåskjell i ca. 5 minutter til de åpner seg. Stek scampiene i litt olje til de får en fin, rosa farge.Legg alt pent oppå risen og server på store, varme tallerkener. Pynt med frisk timian.(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat