buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Spanske spyd
Du kan enten grille eller steke spydene. Beregn litt god tid til marinaden. Hvis du blander litt gurkemeie i risen får den en flott gulfarge.

Publisert: 12.jul.2014 04:00
Oppdatert: 12.jul.2014 03:59

Ingredienser 4 porsjoner:

600 g renskåret svinekjøtt fra flatbiff eller filet

5 ss olivenolje

2 ts paprikapulver

1 ts gurkemeie

½ ts grovmalt pepper

¼ ts kajennepepper

3 dl langkornet middagsris

½ løk

2 røde chili

Slik gjør du:

1. Skjær kjøttet i terninger. Bland sammen olivenolje, paprikapulver, gurkemeie, pepper og kajennepepper til marinaden. La kjøttet ligge i marinaden minst 1 time.

2. Tre kjøttet på spyd og grill/stek 10-12 minutter. Snu og pensle ofte.

3. Kok risen til 4 porsjoner etter anvisning på pakken, sammen med gurkemeie.

4. Finhakk løken og skjær chilien i ringer (ta ut frøene). Bland sammen med risen.

En blanding av cherrytomater, oliven og marinert hvitløk er godt til.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat