buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
SPARETALLERKEN: Mindre tallerken sparer penger og miljø.
 
Sparer på mindre tallerken

Publisert: 17.jan.2014 04:13
Oppdatert: -
Hotel Union i Geiranger startet å bruke små tallerkener til buffé og julebord. Det sparte hotellet 100.000 kroner på, melder NRK.
Etter at direktør ved Hotel Union i Geiranger, Sindre Mjelva, forteller at gjestene begynte å ta mindre mat på fatet. - Folk ble mer bevisste på hva de spiste, sier direktøren. Besparelsene på matbudsjettet tror Mjelva ligger på rundt 100.000 kroner. Stiftelsen GreeNudge, som forsker på klimatiltak, anslår at nordiske kjøkken hvert år kaster over 800.000 tonn matavfall. Daglig leder i stiftelsen, Steffen Kallbekken, tror ikke hotellbransjen er klar over hvor enkelt det er å redusere matavfallet.
- Hotellene sparer ikke bare miljøet, de sparer også penger på å kjøpe inn færre råvarer, sier Kallbekken. Han tror de enorme mengdene matavfall i bransjen i hovedsak skyldes at gjestene feilvurderer magemålet sitt. Siden gjestene allerede har betalt for buffeen, prøver de gjerne nye ting som de ikke nødvendigvis liker eller har plass til. (©NTB)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat