buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Spekemat-anretning
Spekemat er populær mat, og lettvint å servere når man har mange gjester, og ikke minst til 17. mai.

Publisert: 14.mai.2014 04:00
Oppdatert: 14.mai.2014 04:00

Ingredienser 10 porsjoner:

400 g spekeskinke i skiver

400 g fenalår i skiver

200 g salami

150 g fårepølse

300 g stabburspølse

250 g morrpølse

Slik gjør du:

1. Skjær spekeskinke, fenalår, salami, fårepølse og stabburspølse i tynne skiver (hvis den ikke er oppskåret).

2. Skjær morrpølse opp i 1/2 cm tykke skiver.

Til spekematanretningen kan du servere og pynte med melon, ananas, reddik eller ulike potetsalater, eggerøre, grønn salat, ulike paier, rømme og flatbrød.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat