buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Spekemat med eggerøre
Tradisjonell spekemat med eggerøre blir en aldri lei. Dessuten passer det like godt til festlige lag som til sommermiddagen.

Publisert: 19.mai.2012 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
320 g spekeskinke eller speket kalkunfilet
160 g salami
160 g spekesnacks av kalkun
gressløk til pynt
Eggerøre:
10 egg
1,5 dl vann eller fløte
ca. 0.4 ts salt
3,5 ss hakket frisk gressløk
2.4 dl lettrømme
1 nettmelon
12 flatbrød
Slik gjør du:
1. Anrett spekematen pent på et stort fat. Pynt med frisk gressløk.
2. Pisk egg, vann og salt lett sammen med en visp.
3. Hell halvparten av røren i en panne som er så varm at smøret smelter lett uten å bli brunt. Trekk eggerøren sammen med gaffel etter hvert som den stivner. Dryss klippet gressløk over og legg eggerøren over på fat. Gjenta med den andre halvparten av eggene.
Server spekematen i følge med eggerøre, flatbrød, rømme med et gressløkdryss og melonbåter.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat