buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
17. okt
 
Spekemat med smilende egg
Spekemat med smilende egg smaker herlig av sommer. Server som en enkel kveldsrett eller som en del av et koldtbord eller buffé.

Publisert: 14.mai.2012 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
8 egg
200 g speket kalkunfilet
150 g spekesnacks av kalkun
litt salat og frisk basilikum
Slik gjør du:
1. Ta eggene ut av kjøleskapet i god tid, gjerne kvelden før.
2. Smilende egg trenger 6-8 minutters koketid. La eggene ligge noen minutter i kaldt vann for å stanse kokeprosessen.
3. Del eggene og legg dem på et fat sammen med spekematen. Pynt gjerne med salat og basilikumblader.
Tips: Sett gjerne spekemat med smilende egg på et koldtbord eller buffé.
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat