buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Spekematpai

Publisert: 16.mai.2017 06:14
Oppdatert: 16.mai.2017 06:35

Paien gjør seg utmerket som lunsj til vennegjengen eller på et flott tapasbord. - Kanskje også til 17. mai!

Ingredienser:

300 gr spekeskinke

1⁄2 beger rød cherrytomat , delt i to

1 stk mozzarella, revet i biter

6 stk hermetiske artiskokker, delt i fire

12 stk grønne oliven , delt i to

1⁄2 pk ruccula

Paideig:

125 g meierismør

200 g hvetemel

2 ss vann

Fyll:

5 stk egg

3 dl melk

1⁄2 ts salt

1⁄2 ts pepper

Slik gjør du

1. Smuldre smør og mel i en bolle, tilsett kaldt vann. Sett deigen kaldt i ca. 30 minutter.

2. Trykk deigen ut i en paiform. Prikk bunnen med en gaffel og sett den i kjøleskapet i 10 minutter.

3. Forstek bunnen på 200 °C i ca. 15 minutter, bruk nederste rille.

4. Pisk sammen egg og melk. Krydre med salt og pepper. Hell blandingen i den forstekte paibunnen, og stek på 180 °C i ca. 25 minutter til eggeblandingen har stivnet og paien har fått en gyllen farge. La paien avkjøle litt.

5. Anrett paien med spekemat, tomat, mozzarella, arisjokk, oliven og ruccula.

(Matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat