buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Spekeskinke med parmesan
Dagens gode, norske kvalitetsspekeskinke er et resultat av eldgamle konserveringsmetoder i kombinasjon med moderne produktutvikling. Løvtynne skiver av norsk spekeskinke med parmesan, basilikum og sitron er en velbalansert, enkel og sommerlig forrett med røtter i Italia. Du kan også legge den på et stort fat og servere den som en av flere tapasretter.

Publisert: 28.apr.2016 04:00
Oppdatert: 28.apr.2016 04:00

Ingredienser 4 Porsjoner

200 g spekeskinke

4 ss olivenolje (extra virgin)

50 g parmesan

3 blader frisk basilikum

1 ts kvernet pepper

saften av 1⁄2 sitron

Slik gjør du

1. Skjær spekeskinke i løvtynne skiver med en skarp kniv eller en elektrisk skjæremaskin. Du kan også bruke ferdig skivet spekeskinke. Velg helst tynne, store skiver.

2. Pensle hver tallerken med litt olivenolje. Legg skinkeskivene flatt ut på tallerkenen slik at den blir nesten dekket. Dryss over tynne flak høvlet parmesan, basilikum og kvernet pepper. Drypp over litt sitronsaft og noen dråper olivenolje.

Tips: Server gjerne med ristet eller sprøstekt loff.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat