buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Spekeskinkesalat
Dette er god sommermat! Den milde anissmaken i fennikel framheves av saltsmaken i norsk spekeskinke. Sammen med appelsin, valnøtter og rucola blir dette en frisk og vårlig salat med masse smak. Drypp over noen dråper god olivenolje, dryss på litt revet parmesan og vips, så har du en lett og herlig middag.

Publisert: 01.aug.2015 04:00
Oppdatert: 01.aug.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

200 g spekeskinke (12 skiver)

2 appelsiner

2 fennikler

1⁄2 pose rucola

10 valnøttkjerner

100 g parmesan kuttet i flak

1⁄2 ts kvernet pepper

1⁄2 ts salt

1 dl olivenolje (extra virgin)

Slik gjør du:

1. Skjær skallet av appelsin rett innenfor den hvite hinnen. Skjær appelsin i skiver.

2. Skjær av grove og misfargede deler av fennikelen og skjær den i løvtynne skiver.

3. Fordel rucola på tallerkener og legg appelsinskiver og fennikel oppå. Legg spekeskinken på toppen.

Dryss over valnøttkjerner, parmesan, kvernet pepper og salt. Drypp over litt god olivenolje til slutt og server.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat