buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
15. okt
 
Spinatsuppe med egg
Det er ikke bare Skipper`n som har godt av spinat. En klassisk spinatsuppe med kokt egg er overraskende godt.

Publisert: 07.jun.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
4 egg
1 løk
1 ss olivenolje
300 g djupfryst spinat
8 dl vann
2 hønsebuljongterninger
1 dl purre
1 dl crème fraîche original, 35 %
salt og pepper
Slik gjør du:
1. Kok eggene i 8-10 minutter. Avkjøl dem av i kaldt vann, og ta av skallet.
2. Hakk løk, og ha den i en varm kjele med olivenolje sammen med opptint spinat. La det frese et par minutter.
3. Tilsett vann, buljong og finsnittet purre. La det koke i ca. fem minutter.
4. Tilsett crème fraîche og kjør hele suppen jevn med en stavmikser. Smak til med salt og pepper.
Server suppen med egg.
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat