buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Spinatsuppe med egg
 
Spinatsuppe med egg
Det er ikke bare Skipper`n som har godt av spinat. En klassisk spinatsuppe med kokt egg er overraskende godt.

Publisert: 04.aug.2014 04:00
Oppdatert: 04.aug.2014 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

4 egg

Spinatsuppe:

1 løk

1 ss olivenolje

300 g djupfryst spinat

8 dl vann

2 hønsebuljongterninger

1 dl purre

1 dl crème fraîche original, 35 %

salt og pepper

Slik gjør du:

1. Kok eggene i 8?10 minutter. Avkjøl dem av i kaldt vann, og ta av skallet.

2. Hakk løk, og ha den i en varm kjele med olivenolje sammen med opptint spinat. La det frese et par minutter.

3. Tilsett vann, buljong og finsnittet purre. La det koke i ca. fem minutter.

4. Tilsett crème fraîche og kjør hele suppen jevn med en stavmikser. Smak til med salt og pepper. Server suppen med egg.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat