buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Sprø kylling med ost
Her har du en morsom vri på kyllingmiddagen: panert med potetchips og ost! Superherlig kosemat på fredag eller lørdag kveld.

Publisert: 15.aug.2014 04:00
Oppdatert: 15.aug.2014 03:59

Ingredienser 4 porsjoner:

4 kyllingfilet

2 ss smør

75 g potetchips, grovknust

3 dl revet hvitost

litt paprikapulver og pepper

Slik gjør du:

1. Tørk av kyllingfiletene med litt papir. Smelt smøret i varm stekepanne og brun kyllingfiletene på begge sider. Legg dem over i en vid, ildfast form.

2. Bland knust potetgull, revet ost og krydder.

3. Fordel potetchips- og osteblandingen over kyllingfiletene og klem den fast med hånda.

4. Stikk et steketermometer inn i den tykkeste delen av en av kyllingfiletene og sett formen midt i ovnen på 180 ºC.i ca. 10-15 minutter, eller til kjernetemperaturen er 67 ºC, og paneringen er gyllenbrun og sprø. Steketiden er avhengig av størrelsen på filetene. Server med salat og brød.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat