buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Sprø kylling med ost
Her har du en morsom vri på kyllingmiddagen: panert med potetchips og ost. Superherlig kosemat til hverdag og helg.

Publisert: 29.jul.2015 04:00
Oppdatert: 29.jul.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

4 kyllingfileter

2 ss smør

75 g potetchips, grovknust

3 dl revet hvitost

litt paprikapulver og pepper

Slik gjør du:

1. Tørk av kyllingfiletene med litt papir. Smelt smøret i varm stekepanne og brun kyllingfiletene på begge sider. Legg dem over i en vid, ildfast form.

2. Bland knust potetgull, revet ost og krydder.

3. Fordel potetchips- og osteblandingen over kyllingfiletene og klem den fast med hånda.

4. Stikk et steketermometer inn i den tykkeste delen av en av kyllingfiletene og sett formen midt i ovnen på 180 ºC.i ca. 10?15 minutter, eller til kjernetemperaturen er 67 ºC, og paneringen er gyllenbrun og sprø. Steketiden er avhengig av størrelsen på filetene.

Server med salat og brød.

Denne retten kan også lages med kyllinglår. Da må steketiden forlenges til ca. 35–40 minutter.

Bytt gjerne ut paprikapulveret med litt chilipulver eller andre krydderier du er glad i.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat