buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Steik à la Fiji
Fiji, et drømmeland for mange sol og strandsultne nordmenn. Med denne oppskriften får vi ikke smaragdgrønt vann eller hvite sandstrender, men vi kan kanskje nøye oss med smaken av paradis?

Publisert: 24.aug.2012 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
2 ss olivenolje
2 kg oksestek
1 ss løkpulver
1 ss hvitløkpulver
1 ss tørket oregano
2 ss salt
1 ss pepper
5 løk
1 boks hermetiske tomater

Slik gjør du:
1. Ha oljen i en kjele, eller gjerne en jerngryte, på middels varme. Brun steken på alle sider i ca. ti minutter.
2. Ha krydderet over steken.
3. Hakk løk i terninger, og tilsett løken sammen med tomatene i gryta. Sett ned temperaturen, og sett på lokk. La steken stå i ca. 2, 5 time. Denne steken skal være gjennomstekt.
Serveres i skiver, gjerne sammen med ris.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat