buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Steke-og koketips for reinsdyrkjøtt

Publisert: 05.nov.2010 04:12
Oppdatert: -
Mengde kjøtt pr. porsjon Tilberedningsmetode Kjernetemp. ferdig tilberedt
Stek
Lår, bog uten ben 200 g Stekes i ovn. 125 °C, 1,5 kg stekes i ca. 2 timer Lite stekt: 65 °C
Medium: 70 °C
Gjennomstekt:
76 °C
Indrefilet 200 g Brunes raskt i panne. Etterstekes i panne i ca. 5 minutter
Ytrefilet 200 g Brunes raskt i panne. Etterstekes i ovn på 125 °C i ca. 20 minutter Lite stekt: 65 °C
Medium: 70 °C
Gjennomstekt:
76 °C
Reinbiff
Flatbiff, ytrefilet 200 g Stekes i panne på sterk varme ca 1 minutt på hver side. Etterstekes på svak varme i ca. 2-3 minutter.
Finnbiff/ Reinsdyrkav
Bog, bryst, nakke 200 g Brunes raskt på sterk varme.
Gryter
Bog, høyrygg, lår 200 g Brunes raskt på sterk varme. Trekkes deretter i vann/kraft i ca. 45 minutter
SautéLår, filet 200 g Brunes raskt på sterk varme. Tilsett ingrediensene, trekke i 5 minutter.
Koteletter
Sadel 300 g Stekes i panne ca. 2 minutter
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat