buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Stekt andebryst
Andebryst er kjempegodt, forutsett at det blir stekt med omhu og på riktig måte. Her viser vi deg hvordan man kan gå fram for å oppnå perfekt andebryst med sprøtt skinn og saftig, rosa kjøtt.

Publisert: 19.des.2015 04:00
Oppdatert: 19.des.2015 03:59

Ingredienser 4 porsjoner:

2 andebryst

1 ts salt

1⁄2 ts pepper

1 ss smør

6 båter hvitløk

2 stilker frisk rosmarin

Slik gjør du:

1. Forvarm stekeovn til 180 °C.

2. Snitt rutemønster i fettet på andebryst. Bruk en skarp og spiss kniv og se til at du ikke skjærer helt ned i kjøttet.

3. Krydre med salt og pepper.

4. Legg andebrystene med skinnsiden ned i en varm stekepanne med smør. Stek brystene i 2–3 minutter til skinnsiden er gyllen og sprø.

5. Legg dem så i en ildfast form med skinnsiden opp og stikk inn et steketermometer. Ha fettet fra stekepannen over i den ildfaste formen sammen med hvitløk og rosmarin.

6. Stek andebrystene i stekeovnen i ca. 15 minutter eller til kjernetemperaturen er 68 °C. La andebrystene hvile i 10 minutter før du skjærer i dem.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat