buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Stekt juleskinke
Juleskinke er super mat å ty til i en travel førjulstid. Server den varm eller kald sammen med smørdampede grønnsaker og potetmos. Et godt tips er å røre inn et par skjeer god sennep i potetstappa.

Publisert: 25.nov.2015 04:00
Oppdatert: 25.nov.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

800 g juleskinke, i skiver

4 epler i båter

2 rødløk i båter

2 brokkoli i små buketter

4 ss margarin

2 poser potetmospulver (eller lag din egen potetmos)

2 ss grov sennep

1 ts salt

1⁄2 ts pepper

Slik gjør du:

1. Stek eple, rødløk og brokkoli i en panne med margarin, krydre med salt og pepper.

2. Legg i skinkeskiver og stek til grønnsakene er møre og skinken har fått en gyllen farge.

3. Lag potetmos etter anvisning på posen. Rør inn sennep når du rører mosen luftig.

Lag gjerne potetstappe fra bunnen av:

Del poteter i små biter og kok dem i usaltet vann til de er møre. Stapp dem til en mos og tilsett en smørklatt, litt melk, salt og pepper.

En rask rett som setter deg i en lett julestemning er nå ferdig.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat