buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Stekt laks med purre og mango
God mat til gode venner.

Publisert: 29.apr.2011 04:12
Oppdatert: -

Slik gjør du:
Skjær laksefileten opp i 16 pene stykker. Skjær vekk buken, og skjær små snitt på skinnet. Tørk skinnet godt. Stek fisken på skinnsiden i meget varm olje i to minutter, legg den så over på et smurt steikebrett med skinnsiden opp.
Purren vasken og kuttes i terninger ca. 1x1 cm. ( brukes vårløk skjæres den i passende stykker. Skjær ut båter av mangoen, ta av skinnet og skjær mangoen i 4-5 biter.
Sausen
Kok inn tørr hvitvin og sjalottløk. Når det meste av vinen er kokt inn, tilsettes kremfløte. Kok inn fløten (fløten gjør det lettere og holde smørsausen sammen) til det tykner. Rør så inn små terninger av kaldt usaltet smør. Hold temperaturen opp mot kokepunktet (skal ikke koke). Når alt smøret er rørt inn smakes sausen til med sitron, salt og pepper. Sausen kan lages et par timer i forveien og varmes forsiktig.
Rett før servering drysses fisken med salt og pepper og ettersteikes i ovn på 200 grader i 8 minutter. Kok opp vann med salt, ha i purren og gi den et godt oppkok.. Slå av vannet og vend inn mangoen. Anrett fisken med skinnsiden opp, på fat eller tallerken, legg på purre og mango. Slå sausen rundt, og pynt med litt lollo rosso salat.. Serveres med kokte poteter, ris, pasta eller lyst brød. (fish.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat