buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Stekt lam med tabbouleh
Tabbouleh er en salat som er vanlig i Midtøsten. Bulgur er kokte hele hvetekorn som er tørket og knust. Den skal ikke kokes, men kun bløtlegges i kokende vann noen minutter før den er klar til bruk.

Publisert: 25.feb.2012 04:12
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
400 g ytrefilet av lam, eller annet beinfritt stykke
1 ts salt og ½ ts pepper
2 ss smør
225 g bulgur
1 rødløk, hakket
1 tomat, flådd, uten kjerner, skåret i terninger
½ slangeagurk uten kjerne, skrellet, skåret i terninger
50 g rosiner eller korinter
2 ss hakket frisk mynte
1 ss hakket frisk koriander
1 sitron, saften
1 båt hvitløk, presset
1 ts flytende honning
½ dl olivenolje
salt og kvernet pepper
Slik gjør du:
1. Brun lammekjøttet raskt på alle sider. Krydre med salt og pepper og stek ferdig i ovnen ved 125 °C til det har en kjernetemperatur på 70 °C. La kjøttet hvile i noen minutter før det skjæres i skiver og serveres sammen med salaten.
2. Bløtlegg bulguren slik det står på pakken. Sil fra vannet og press ut så mye væske som mulig. Ha den i en bolle og rør inn resten av ingrediensene.
3. Bland sammen ingrediensene til dressingen og hell den over salaten. Bland godt og smak til. (matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat