buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Stekt makrell
På Sørlandet er makrellen en yndet gjest på sommerhalvåret. Den er trofast og ikke minst lettlurt. Det å fiske makrell er utrolig morsomt, kanskje spesielt for dem som ikke får så veldig mye fisk på kroken resten av året. Den ekte sørlending serverer makrellen helstekt med agurksalat, rømme og kokte nypoteter.

0
Publisert: 12.sep.2014 04:00
Oppdatert: 12.sep.2014 03:59

Ingredienser

4 stk. makrell

4 ss hvetemel

1 ss salt

1 ts pepper

4 ss smør

Agurksalat:

1 stk. agurk

12 ts salt

1 ss sukker

2 ss eddik, 7 %

14 ts malt hvit pepper

8 ss seterrømme

4 båt sitron

1. Lag agurksalaten minst en halvtime før du skal spise. Da blir den aller best. Bland sammen vann, eddik, sukker, salt og pepper. Skjær agurken med ostehøvel og legg skivene i laken.

2. Lag noen snitt på hver side av ryggbeinet på fisken. Bland mel, salt og pepper. Vend makrellen i blandingen.

3. Stek fisken i panne med smør, ca. 4 minutter på hver side, avhengig av størrelse. Fisken er ferdig når beina slipper lett.

Server med kokte poteter.

(Matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat