buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
15. okt
 
Stekt makrell
På Sørlandet er makrellen en yndet gjest i sommerhalvåret, og den ekte sørlending serverer makrellen helstekt med agurksalat, rømme og kokte nypoteter.

Publisert: 30.mai.2015 04:00
Oppdatert: 30.mai.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

4 makreller

4 ss hvetemel

1 ss salt

1 ts pepper

4 ss smør

Agurksalat:

1 agurk

2 ss vann

1⁄2 ts salt

1 ss sukker

2 ss eddik 7 %

1⁄4 ts malt hvit pepper

8 ss seterrømme

4 båter sitron

Slik gjør du:

1. Lag agurksalaten minst en halvtime før du skal spise. Da blir den aller best. Bland sammen vann, eddik, sukker, salt og pepper. Skjær agurken med ostehøvel og legg skivene i laken.

2. Lag noen snitt på hver side av ryggbeinet på fisken. Bland mel, salt og pepper. Vend makrellen i blandingen.

3. Stek fisken i panne med smør, ca. 4 minutter på hver side, avhengig av størrelse. Fisken er ferdig når beina slipper lett.

Server med kokte poteter.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat