buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
Stekt makrell
Dette er en tilberedningsmetode som er brukt på Østlandet i uminnelige tider, og her har vi valgt å bruke fileter.

Publisert: 10.jul.2015 04:00
Oppdatert: 10.jul.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

4 makreller

4 ss hvetemel

1 ss salt og 1 ts pepper

Agurksalat:

1 agurk

1⁄2 ts salt

1 ss sukker

1 ss eddik, 7 %

1⁄4 ts malt hvit pepper

Rømmesaus:

1 ss hvetemel

1 beger lettrømme

2 ss melk eller fløte

Slik gjør du:

1. Lag agurksalaten minst en halvtime før du skal spise. Da blir den aller best. Bland sammen vann, eddik, sukker, salt og pepper. Skjær agurken med ostehøvel og legg skivene i laken.

2. Skjær ut filetene på makrellen. Bland mel, salt og pepper og vend makrellfiletene i blandingen.

3. Stek filetene i ca. 2 minutter på hver side. Steker du på skinnsiden til sist unngår du at filetene vrir seg.

4. Ta ut fisken. Strø hvetemel i pannen og ha i rømme. Visp i sausen og spe med litt melk eller fløte til ønsket konsistens.

Server med kokte poteter.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat