22. okt
 
Stekt ris med kylling

Publisert: 29.okt.2009 05:00
Oppdatert: -
(2 porsjoner)
¾ dl jasminris eller annen ris ½ stk. grillet kylling (850 grams råvekt) ¼ purre ½ rød paprika ca. 75 g frisk sjampinjong 1 dl djupfryste erter ca. 1 dl rensete reker (kan sløyfes) 2 ss soyasaus 2 egg 1. Kok ris etter anvisning på pakken. 2. Rens kyllingen for skinn og bein. 3. Skjær kylling, purre og paprika i biter og sjampinjong i skiver, og stek det i olje i en panne. 4. Ha i risen og stek videre. Rør godt, slik at det ikke fester seg til pannen. 5. Tilsett erter og reker. La alt bli gjennomvarmt. 6. Visp eggene lett sammen og slå dem over i pannen. Rør om, slik at eggemassen blir fordelt. 7. Hell over soyasaus like før servering eller server det ved siden av. 8. Stekt ris med kylling smaker godt med brød til. Retten kan gjerne varieres med andre grønnsaker. (mat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke