22. okt
 
Stekt ris
Denne retten smaker godt og gir deg det du trenger av energi.

Publisert: 12.des.2011 08:18
Oppdatert: -

Denne retten smaker godt og gir deg det du trenger av energi.
2 porsjoner:

200 g røkt skinke
4 dl kokt langkornet middagsris
1 båt hvitløk
1 stk egg
50 g dypfryste erter
50 g maiskorn
1 stk gulrot
¼ stk purre
2 ss fiskesaus (asiatisk)
½ pose pepper
2 ss rapsolje

Slik gjør du:
1. Finhakk hvitløk. Del skinke og gulrot i terninger, og purreløk i skiver.
2. Varm woken/stekepannen. Stek hvitløk i halvparten av oljen og ha i skinke. Ha i ris og la det steke til det er gyllent. Bland inn grønnsakene og la det surre i 2 minutter.
3. Lag et hull i midten av risblandingen og ha i resten av oljen og egg. Rør godt.
4. Smak til med fiskesaus og pepper. (matprat.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke