buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Stekt ris
 
Stekt ris
 

Publisert: 14.aug.2010 04:12
Oppdatert: -

2 porsjoner

200 g røkt skinke
1 båt finhakket hvitløk
2 ss olje til steking
4 dl kokt basmatiris
2 stk gulrot i små terninger
200 g dypfryste erter
1 stk egg
2 ss fiskesaus (asiatisk)
½ ts pepper

Slik gjør du:
1. Varm woken/stekepannen. Stek hvitløk i olje og ha i kjøttet. Ha i risen og la det steke til det er gyllent.
2. Bland inn grønnsakene og la det surre i 2 minutter.
3. Lag et hull i midten av risblandingen og ha i litt olje og egget og rør godt.
4. Smak til med fiskesaus og pepper.

Tips: Risen som brukes i stekt ris bør være kald, så ikke den stekte risen blir «grøtete». Varier gjerne med kjøtt og grønnsaker som feks. pølser, renskåret svinekjøtt, salami/chorizo, purre, løk, sopp, paprika, finstrimlet kål, aspargesbønner, ingefær, hvitløk. Du kan også bruke frossen grønnsaksblanding. (mat.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat