buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Stekt ris
Fastfood behøver ikke å være usunt – stekt ris er et godt eksempel på at mat kan være raskt å lage og samtidig sunt og godt! Denne varianten kommer fra Singapore.

0
Publisert: 12.jun.2015 04:00
Oppdatert: 12.jun.2015 04:00

Ingredienser:

200 gr røkt skinke

1 båt finhakket hvitløk

2 ss olje til steking

4 dl kokt basmatiris

ca. 250 g dypfryst grønnsakblanding, gjerne amerikansk

1 stk. egg

2 ss fiskesaus (asiatisk)

1⁄2 ts pepper

Slik gjør du:

1. Varm en wok eller stekepanne. Stek hvitløk i olje og ha i kjøttet. Ha i risen og la det steke til det er gyllent.

2. Bland inn grønnsakene og la det surre i 2 minutter.

3. Lag et hull i midten av risblandingen og ha i litt olje og egg og rør godt.

4. Smak til med fiskesaus og pepper.

Server med røkt skinke.

Risen som brukes i stekt ris bør være kald, så ikke den stekte risen blir «grøtete». Varier gjerne med kjøtt og grønnsaker som for eksempel pølser, renskåret svinekjøtt, salami/chorizo, purre, løk, sopp, paprika, finstrimlet kål, aspargesbønner og ingefær.

(Matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat