buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
x
 
Stekt sei med sopp
Seien er full av smak, og egner seg godt til steking. Her er en asiatisk variant med sopp, løk, grønnkål og sesamolje.

Publisert: 01.feb.2016 04:00
Oppdatert: 01.feb.2016 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

800 gram skinn- og beinfri seifilet

2 ss eller smør margarin

2 poser boil-in-bag ris

1 ts salt og 1⁄2 ts pepper

2 ss olivenolje

200 gram aromasopp

3 sjalottløk

2 båter hvitløk

1 rød chili

100 gram ferdig vasket grønnkål

1 ss sesamolje (kan utelukkes)

Slik gjør du:

1. Del seifileten i porsjonsstykker og krydre med salt og pepper.

2. Smelt smør eller margarin i en varm stekepanne. La fisken steke i 3–4 minutter, til den har en fin, gyllen farge. Snu den forsiktig, senk varmen og la den steke ferdig i 3–4 minutter til.

3. Skrell og skjær løk i skiver. Skjær sopp i skiver. Skrell og finhakk hvitløk. Finhakk chili og kok ris etter anvisning på pakken.

5. Fres sopp, løk, hvitløk og chili til det begynner å få fin farge.

6. Ha i grønnkålen og stek til den faller sammen og blir myk. Smak til med salt, pepper og sesamolje.

7. Fordel soppblandingen på fire tallerkener og legg fiskestykkene oppå. Server med ris.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat