buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Stekt skrei med spinat
Raskt, enkelt og godt , filet av skrei, torsk eller annen hvit fisk gjør seg nesten selv i stekepannen med selskap av litt smør og sitron. Vårgrønne grønnsaker er nydelig til.

Publisert: 06.apr.2016 04:00
Oppdatert: 06.apr.2016 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

800 g skreifilet med skinn

2 ss havsalt

800 g potet

1 pose frisk spinat

2 vårløk

1 pakke sukkererter

2 ss margarin

1⁄2 sitron

1 ts salt og 1⁄2 ts kvernet pepper

Slik gjør du:

1. Del skreifileten i porsjonsstykker på ca. 200 g. Legg stykkene over på en tallerken og dryss over godt med havsalt. La stå i 20–30 minutter.

2. Kok potetene.

3. Skyll vekk saltet på fisken og tørk av med litt papir.

4. Varm en stekepanne og smelt halvparten av margarinen. Legg i fiskestykkene med skinnsiden ned når det slutter å bruse. Krydre med pepper. Stek fiskestykkene i 3–5 minutter på hver side, til de er gylne og knapt gjennomstekt. Klem over sitronsaft rett før servering.

5. Varm resten av margarinen i en vid panne og fres grønnsakene til de akkurat faller sammen. Smak til med salt og pepper.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat