buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Stekt torsk i hvitvin med druer
Server fisken med sausen, gode poteter og grønnsaker.  

Publisert: 04.feb.2011 04:12
Oppdatert: -

(4 personer)
4 filetstykker av skrei, à ca. 150g
2 ts salt
smør til steking

Hvitvinssaus
1 sjalottløk, finhakket
3 dl tørr hvitvin
3 dl fiskekraft
3 dl kremfløte
salt, pepper
1 ts hakket, frisk estragon
ca. 50 g grønne druer, stenfrie

Slik gjør du
Dryss fiskestykkene med salt og la dem ligge i 15—20 minutter.
Fres sjalottløk i smør til den er myk og blank. Hell på vin og kraft og kok det inn til det halve. Tilsett fløte og kok sausen videre uten lokk til omtrent det halve og til konsistensen er fyldig. Smak sausen til med salt, pepper og estragon.
Del druene i to og rør dem i sausen like før servering.
Stek fisken i smør på skinnsiden, ca. 4 minutter. Snu den og stek den 1—2 minutter på den andre siden.
Server fisken med sausen, gode poteter og grønnsaker.

OBS: Fisken holder best sammen når skinnet sitter på. (fish.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat